+359 89 826 1999
AVANGARDE HOUSE

Tiny House Big Adventure

TINY Mobile House-Домът на вашите мечти

Искате да притежавате оригинална къща с компактен размер и стилен дизайн, с която можете да пътувате навсякъде? Искате да отивате със семейството си на къмпинг и да носите цялата къща с вас! Уюта и комфорта на дома да бъдат навсякъде с вас ! Вие сте на правилното място! Аvantgarde House е международна компания и се занимава с произвдоството на TINY House-Сглобяеми малки къщи на колела.

Компанията разполага с офиси в Германия и България и работим за цяла Европа.

Къщите, които изработват са оригинални, луксозни и са подходящи за всички онези, които обичат нестандартните решения и искат един по-различен дом. Материалът за изработването им е висококачествен чам.

Този тип къщи стават все по-популярни и предпочитани заради своите предимства и новите тенденции в модерното строителство.

Кои са основните предимства на TINY Mobile House?

Изключителната бързина на тяхното построяване. Ако не искате и нямате време и възможност да чакате дълго за изграждането на нов дом-това е чудесна възможност да се сдобиете с такъв за много кратко време.

Малките сглобяеми къщи на колела могат да бъдат готови за около един месец, тъй като не изискват толкова материали и ресурси и строителния процес е далеч по-лесен.

Освен с помощта на своите колела, тези невероятни къщи имат лека и гъвква конструкция, която спомага за тяхното лесно и плавно придвижване.

Избирайки такъв дом за Вас и Вашето семейство, Вие пестите куп разходи за строителство и поддръжка, както и много излишно време за изготвяне на необходимите документи за собственост и плащане на жилищни данъци.
Къщата на колела може да бъде практична в двора, за което не се изискват никакви документи от разрешителен характер.
Благодарение на мултифункционалните качества и предимства на Tiny House, тежката бюрокрация остава в миналото!

Защо да ходите на дълги пътешествия с автобус или влак, когато можете да пътувате докато си стоите у дома и се радвате на спокойствие, топлина и уют?

Къщите могат да бъдат прикрепени към вашият автомобил, което ги прави чудесни за излети в планината и други трудно достъпни места както и за къмпинги и палаткови лагери.

Ако обичате да пътувате и да покорявате нови хоризонти, сглобяемите къщи ще станат част от вашият домашен уют където и да се намирате. В случай,че не желаете да живеете дълго на едно място, това е идеалното решение да притежавате един уникален пътуващ дом, който никога няма да ви разочарова и благодарение на него ще изживявате хиляди приключение и незабравими моменти. Кажете „Довиждане” на обикновения и скучен начин на живот и превърнете ежедневието си в едно безкрайно и щастливо пътешествие! Този тип къщи са изключително подходящи и за хора, които често пътуват по работа в други градове и държави, развиват бизнес от вкъщи или практикуват професията си на свободна практика или работят в областта на изкуството, музиката и комуникациите.

Благодарение на TINY Mobile House вие ще допринесете за опазването на околната среда. Това е така, защото този тип къщи генерират по-малко отпадъци и естествения дървен материал, от който са изработени е безопасен и благоприятен за природата. Тези къщи ще ви накарат да се почувствате така, сякаш живеете в една безкрайна и щастлива приказва пълна с хармония, уют и приключения. Вашият малък нов дом на колела е на една ръка разстояния ви очаква!

Feedback

Мнения на
наши клиенти

Георги Георгиев
Адвокат

Невероятно коректно обслужване, невероятна комуникация с клиента. Коректни и точни! Браво напред и нагоре. Горещо препоръчвам

Thomas William
Client from UK

“From the moment we contacted Designer Eco Tiny Homes, with our need to get a tiny home – quickly, they couldn’t have been more helpful and friendly. From our first phone call to delivery, they were professional, reliable and our Tiny Home exceeded all of our expectations.”

Иван Иванов
Архитект

Прецизен и много стилен дизайн! Много отзивчиви и експедитивно хора! Много ни хареса резултата. Прекрасен. Препоръчвам.

Бюлетин
Седмичен бюлетин

Седмичен бюлетин